CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 12 juli 2010

Från Vegas till San Francisco igen...

Ja, som ni alla vet är vi hemma igen... hemma i en olidlig värme!!! Börjat jobba har man också, och det är inte lätt när det är så här varmt!  Man gör det bästa som bara går för vårdtagarna, medans man själv smälter bort i värmen och mår dåligt.

Men tillbaka till semestern... sista semesterveckan där var åter igen i SF.  Det var härligt att vara 'hemma' igen efter att ha varit på resande fot i en vecka. Bästa sömnen fick vi till vår förvåning i Vegas.  Härligt coolt rum med underbara sängar!!! Såååå skönt!!!

Vår sista vecka i SF tillbringade vi med att åka och bada i en av poolarna som Johanna brukar åka till.  Det var välbehövligt och skönt.  Vi var ute på lite mer sightseeing och åt ute på olika ställen.  Mysigt!

Det är inte kul när en semester lider mot sitt slut, men en av höjdpunkterna denna sista vecka var att åka till min systerdotters mans arbetsplats.  Han jobbar på Lucas Film (där han är med och fixar animeringen till 'Star Wars-Clone Wars' serien), och vi var där på besök förra året också, men denna gången fick min mamma och bonus-son se vilket fantastiskt ställe han jobbar på.  Roligt!!!


Utanför George Lucas kontorshus där vi också åt lunch! Imponerande!


Vi var också till Alcatraz (vår andra gång dit)


Vid Alcatraz båthamn så var denna byggnade det första som fångarna fick se.


Fångarna som bodde i dom vanliga cellerna fick lite mer.... än det som bodde isolerade.  Här kunde dom ha en hobby, läsa böcker från biblioteket eller måla tavlor.
Dom som hamnade i isolerings cellerna däremot, levde i mörker mesta tiden på dygnet... !
(vanliga cellerna ovanför)


Dom som levde i dom vanliga cellerna fick däremot sucktas av att SE San Francisco ut genom gallret... so near and yet so far away!!


Två av cellerna... så som dom såg ut förr!Sen var det dags för hemresedagen... som kändes jättekonstig, för då skulle jag få träffa min dotter i tio minuter!! Hon landade för ett enmånadsbesök hos johanna också, och vi checkade in för vår resa hem! Det blev snabba minutrar med kramar och gråt... nu får jag inte se henne på över en månad igen, men huvudsaken är att hon njuter och har roligt!! Det är hon värd efter dom arbetstiderna hon haft i sina projekt!! Jobbat mer än varit ledig!!!

Sarah grät av glädje att komma dit, Johanna grät av glädje att Sarah kommit MEN också
för hon var ledsen att mormor och vi alla skulle åka, Jag grät för jag var ledsen över att åka och lämna Johanna -
ledsen över att så snabbt se min dotter för att sen själv åka iväg, men samtidigt glad över att
kussarna ska få vara tillsammans en hel månad! Mormor grät 'fint'... blev inte randig som en annan...
Hon grät av glädje att se Sarah, men var ledsen över att åka ifrån Johanna.  Herregud vilket virrvarr
av känslor... mitt i allt stod Affe och Anton helt oberörda och oförstående för över hur vi höll på!! haha
Måste erkänna, det var ganska komiskt egentligen!!


Så, nu är man här... med mängder av minnen - härliga underbara fantastiska minnen!!! Tänk allt man sett och upplevt... känns ganska otroligt nu så här i efterhand!!!

Back to reality!Thats all for now folks!

0 små inlägg: