CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lördag 18 september 2010

För Mänslighetens Skull... Rösta Rött!!!

Imorgon avgörs valet... ett viktigt val för mänskligheten.
Ett viktigt val för 'den lilla människan'.
Ett viktigt val, där även människor MED pengar och som kanske vanligtvis är typiska moderater, borde tänka till... tänk om JAG blir sjuk, tänk om nån i min familj blir sjuk, hur kommer min värld se ut då?
Ja, förmodligen har dom alla massa privata försäkringar och sjukvård, så dom bryr sig ju inte om nån mer än sig själva. Men TÄNK om man kunde nå in i deras hjärta, att få dom att se allvaret i det hela. Hur 'den lilla människan' blir mer o mer osynlig och illa behandlad.

Jag har själv förlorat 2 extremt viktiga människor i mitt liv. Båda två när dom var i 60-års åldern, och till cancer. Dom fick inte njuta av någon pensionstid inte. Och - tur i oturen - så slapp dom de blåas regler genom att få somna in fort. Tänk så ledsamt att behöva tänka så, när man inte vill nåt annat än att ha dom kvar förevigt... och aldrig släppa taget!!!!
Pappa - och Tina, min änglasyster - ÄLSKAR och saknar er för evigt!!!
Tomrummet och hålet i mitt hjärta kommer alltid finns där!
Jag har också varit extremt nära att förlora min älskade bror, mycket tack vare den stress denna fantastiskt blåa kalla regering framkallar i människor som är sjuka... tack o lov har vi honom kvar!!!! <3

Jag läste på min systerdotters sida, en länk, om en tjej vars mamma lever i ett litet helvete nu, under de blåas regering. Nåt för alla som tänker rösta blått att läsa!!

Läs här!

... och här!!

Att bli utförsäkrad ska inte finnas, att behöva känna sån stress så man blir psykiskt sjuk ska inte heller finnas. Vi MÅSTE för vår välfärd, för våra liv, för våra medmänniskor, ha en regering som tänker lite med hjärtat också. En regering där människor inte blir jagade ut i arbete, när dom är allvarligt sjuka.

Ett liv där hotet av att bli utförsäkrad inte finns!!!

0 små inlägg: